0 100 96 1

Test: Samsung Gear Fit2 Pro - Kan spille musikk fra Spotify

Produkt: Aktivitetsarmbånd Prisklasse: Premium Materiale armbånd: Silikon Type glass: Gorillaglass Skjermstørrelse: 1,5" Skjermtype: AMOLED Vekt: 34 g Vanntett: Ja Kompatibilite: iOS, Android Bluetooth: Ja Automatiske skrittmål: Ja Skritteller: Ja Kaloriforbruk: Ja Søvnovervåkning: Ja Batteritype: Oppladbart Batteritid (klokkemodus): 5 dager

Gear Fit2 Pro er kompatibel med både iOS og Android, men funksjonaliteten kan variere. Du får mest mulig ut av armbåndet hvis du har en Samsung-telefon, ettersom enkelte funksjoner er begrenset på Android-telefoner fra andre produsenter, og noen funksjoner mangler helt i iOS.

Det finnes noen ulike apper du kan laste ned fra Galaxy App Store, for eksempel Spotify, som gjør at armbåndet kan spille musikk hvis du kobler det til et par hodetelefoner (det støtter imidlertid bare offline-avspilling fra Spotify, som i sin tur krever Spotify Premium). Du kan også laste ned flere forskjellige urskiver. Armbåndet er vanntett og har en innebygd GPS-sensor.

Testerne liker displayet

Testfakta mener at Samsung Gear Fit2 Pro er det aktivitetsarmbåndet av de åtte modellene de har testet, som har flest og best funksjoner. Det får også pluss for at det er vanntett og for displayet, som beskrives som tydelig og responsivt. Pluss i margen også for Spotify-støtten.

Både Trusted Reviews og Tech Radar er av den oppfatning at Samsung Gear Fit2 Pro er et dyrt produkt, og Tech Radar mener også at den gir mindre for pengene enn forgjengeren. De mener også at installasjonsprosessen kunne ha vært enklere, og Testfakta oppgir at kalorimålingen ikke er veldig nøyaktig.

  • Støtte for tredjepartsapper
  • Innebygd GPS
  • Stort display
  • Bare full funksjonalitet med Samsung-telefoner
  • Unøyaktig kalorimåling
96