0 100 87 1

Test: Miele WDB020 - Godt bygget med raskt hurtigprogram

Produkt: Vaskemaskiner Prisklasse: Mellomklasse Type: Frontmatet Energiklasse: A+++ Kapasitet: 7 kg Lydnivå: 74 dB Sentrifugehastighet: 1 400 rpm Mål: 85 x 63,6 x 59,5 cm Vekt: 90 kg

WDB020 er en Miele-maskin som har en litt lavere prisklasse enn Mieles maskiner vanligvis har, dog ikke helt uten kompromisser.

En ting man legger merke til, er at WDB020 "bare" har plass til 7 kg vask - ikke særlig imponerende med tanke på at mange maskiner har plass til 10 kg eller til og med 12 kg.

WDB020 har heller ikke noe imponerende utvalg av programmer. Trusted Reviews, som har testet maskinen, påpeker at øko-programmet for bomull kanskje ikke er like økonomisk som det høres ut, siden programmet er nesten tre timer langt, uansett hvor mye vask man har, eller hvor skitten vasken er.

Hurtigprogram på 20 minutter

De er desto mer imponert over det vanlige bomullsprogrammet, som føler av hvor skitne klære er, og kjører et kortere program hvis det går. Det finnes også et hurtigprogram som bare er 20 minutter langt.

Trusted Reviews var veldig fornøyd med vaskeresultatet og opplevde WDB020 som en generelt velbygd maskin som er enkel å bruke. Det som trekker mest ned, er den relativt lave plasskapasiteten.

  • Raskt hurtigprogram
  • Velbygd
  • Liten trommel
87

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - september 2018
Experttest av Miele WDB020