Test: Indesit EcoTime IDV75 - Billig, men med grunnleggende funksjoner

Produkt: Tørketromler Type: Avtrekkstrommel Innmating: Front Energiklasse: B Kapasitet: 7 kg Lydnivå: 69 dB Mål: 85 x 58 x 60 cm Vekt: 28,8 kg

EcoTime IDV75 er en av de absolutt billigste avtrekkstromlene, men kan oppleves som funksjonsfattig, siden man bare kan stille inn høy eller lav varme, og deretter hvor lenge den skal tromle. Maskinen har imidlertid en guide på forsiden for hvor lenge man bør tromle avhengig av mengden vask og stoffer.

Maskinen er stillegående og har energiklasse B. Den har også en dør med glassrute, noe som ikke er veldig vanlig på det nordiske markedet. Den er også relativt lett med en vekt på under 30 kg.

Reevoo.com har en samlet forbrukervurdering på 9/10 basert på 5 420 anmeldelser. Kjøperne er generelt fornøyd med hvor enkel maskinen er å bruke, selv om enkelte bemerker at det hadde vært bra med noen flere alternativer når det gjelder programmer, enn bare tid og temperatur.

Kjøperne opplever også generelt sett at byggekvaliteten er god i lys av prisen, og at man får mye for pengene, spesielt hvis man bare er på jakt etter en enkel maskin.

  • Lavere pris
  • Enkel å bruke
  • Ingen overflod av funksjoner
84