0 100 89 1

Test: Weber Q3200 - Praktiske sidebord

Prisklasse: Mellomklasse Typ: Bordgrill, vogn/stativ Antall hovedbrennere: 2 Hovedbrennereffekt: 6,35 kW Type antenning: Elektrisk Grillflatens bredde: 63 cm Grillflatens dybde: 45 cm Sidebord: Ja, fellbart Termometer: Ja

Både lokket og bunnen på denne grillen er støpt i aluminium, og lokket har et innebygd termometer. Lokkets håndtak har en innebygd lampe, noe som er praktisk hvis lokket er i åpen stilling og det av en eller annen grunn er litt mørkt.

Grillen har sidebord på begge sider, noe som gjør at du har et sted å legge kjøttet eller redskapene mens du griller. Sidebordene er dessuten sammenleggbare for enklere lagring. Det er to brennere som tennes med elektrisk tenning.

Enkelte stiller spørsmål ved byggekvaliteten

Den gjennomsnittlige vurderingen fra de som har kjøpt denne grillen, er høy. Den får blant annet ros for at grillflaten er av god størrelse, og for at den er lett å montere. Hvor varm grillen blir, får også pluss i margen, og det samme gjør sidebordene.

På den andre siden er det noen som opplever problemer med å holde en jevn varme hvis man vil grille ved lavere temperaturer, og også at det bare er det midtre området av grillristen som holder god temperatur. Det stilles også spørsmål om byggekvaliteten, da enkelte har opplevd at deler av grillen ruster raskt eller deformeres av varmen.

  • Sammenleggbare sidebord
  • Innebygd termometer
  • Innebygd belysning
  • Enkelte kunder opplever varmen som ujevn og byggekvaliteten som tvilsom
89

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Best i test - Mai 2018
Experttest av Weber Q3200

Home Depot
Kundrecensioner av Weber Q3200

Amazon
Kundrecensioner av Weber Q3200