0 100 86 1

Test: Weber Go-Anywhere Gas - God grill på utflukter

Prisklasse: Budsjett Typ: Bordgrill Antall hovedbrennere: 1 Hovedbrennereffekt: 2,1 kW Type antenning: Manuell Grillflatens bredde: 41 cm Grillflatens dybde: 25 cm Sidebord: Nei Termometer: Nei

Weber Go-Anywhere Gas er en gassgrill som er spesielt designet for å være lett å ta med seg. Den har et kompakt format og et håndtak som gjør den hendig å bære med seg. Gassflaskene som passer til denne grillen, er også den mindre typen, 445 gram.

Grillristen er av porselenemaljert stål, og grillen har sammenleggbare ben som sikrer at grillen ikke kommer i kontakt med bakken. Gassen tennes med en manuell gnisttenner. Den kompakte størrelsen gir også en kompakt grilleoverflate på 41 x 25 cm.

Griller bra, men mangler imidlertid termometer

Good Housekeeping beskriver denne grillen som enkel å bruke, veldig bærbar og lett å lagre. De synes også at selve grillingen fungerer veldig bra, og at grillen er enkel å montere. Rengjøringen beskrives også som enkel, da delene er små nok til å kunne legges i oppvaskkummen.

De har imidlertid enkelte minuspunkter å trekke fram. Blant annet savner de et innebygd termometer og en innebygd fettoppsamler. Og selv om de mener at grillen er stor nok for en familieutflukt, påpeker de også at grillflaten er ganske liten. De synes også at det er vanskelig å se om gassen er antent eller ikke.

  • Lett å lagre
  • Lett å bære rundt
  • Lett å montere
  • Ikke innebygd termometer
  • Ingen sidebord
86

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - maj 2015
Experttest av Weber Go-Anywhere Gas