0 100 98 1

Test: Voksi Urban - Forlengbar med lang brukstid

Prisklasse: Premium Lukking: Glidelås Materiale: Nylon/polyamid, polyester Fylling: Dun Høyde x dybde (cm): 85–120 x 45 Hull for sele: Ja Vasketråd: Maskinvask Vannavvisende: Ja Vindtett: Ja

En fordel med Voksi Urban som virkelig skiller seg ut, er muligheten til å utvide den betraktelig ved hjelp av et medfølgende, lengre lokk. Med standardlokket er hele vognposen 85 cm lang, men med lengre lokket blir den hele 120 cm lang. Dette gir en veldig lang bruksperiode.

Åpningen er justerbar med snorer, og skulle det bli for varmt i vognposen, kan fotenden åpnes for å forbedre ventilasjonen. I tillegg til at den har hull for barnevognens sele, har den også et sklisikkert materiale på baksiden, for å sikre at vognposen ikke faller ut av vognen.

Fungerer best når det er veldig kaldt

Voksi Urban får mye skryt fra Allt om Barnvagnar. Noen av plusspunktene er at den fungerer veldig bra i både vanlige og ergonomiske sittedeler, og at den kan forlenges og dekker barnet helt opp til haken, får også mye ros.

De viktigste minuspunktene er egentlig ikke negativt i ordets rette forstand, men likevel noe å tenke over. Testeren mener at Voksi Urban er veldig varm, noe som selvfølgelig er praktisk hvis man bor på et sted der vinteren alltid er kald, men på steder der temperaturen kan variere, kan Voksi Urban være for varm.

  • Kan forlenges
  • Kan åpnes i fotenden
  • Holder godt på varmen
  • Kan være for varm ved mildere vintre
98

God pris hos: