0 100 98 1

Test: UppaBaby CozyGanoosh - Ingen problemer med skitne sko

Prisklasse: Mellomklasse Lukking: Glidelås Materiale: Polyester, polyuretan Fylling: Fleece Høyde x dybde (cm): 105 x 45 Hull for sele: Ja Vasketråd: Maskinvask Vannavvisende: Ja Vindtett: Ja

UppaBaby CosyGanoosh er en vognpose som skal fungere selv ved de kaldere vintertemperaturene, ettersom UppaBaby uttaler at den skal kunne holde barnet varmt ved temperaturer så lave som -29°, selv om barnet bare har ett lag klær på.

Vognposen tåler maskinvask og er praktisk nok foret med polyuretan i bunnen for å beskytte vognposens innside dersom barnet har på seg skitne sko. Hetten kan brettes tilbake over barnevognen når du ikke bruker den.

De fleste er fornøyd, men glidelåsen setter seg fast iblant

UppaBaby CozyGanoosh får en veldig høy gjennomsnittsvurdering fra kjøperne. Den får mye ros for kvalitetsinntrykket og for at den sitter veldig bra i vognen. Generelt sett mener de fleste også at det holder barnet varmt, uansett vær.

Det er imidlertid de som ikke er helt enige, da de enten mener at vognposen er for kort, slik at hele barnets overkropp stikker ut, eller at åpningen er for stor. Den får også minus for at den er dyr, og enkelte rapporterer også om problemer med at glidelåsen setter seg fast i fleecefôret.

  • God kvalitet
  • Holder godt på varmen
  • Beskyttelse mot skitne sko
  • Noen har store problemer med at glidelåsen blir sittende fast
98

God pris hos: