0 100 94 1
Prisklasse: Premium Wifi-standard: 802.11ac Trådløs sikkerhet: WEP, WPA, WPA2 Minne: 256 MB RAM: 512 MB Prosessor: 1,4 GHz Overføringshastighet: 5334 Mbps Frekvensbånd: 3 Brannmur: Ja USB: 3.0 Antall LAN-porter: 4 Antall antenner: 8

Denne ruteren har ikke bare de vanlige to, men hele tre frekvensbånd, hvorav to er på 5 GHz. Archer C5400 har også innebygd teknologi for å kunne strømme data til fire enheter samtidig med høy hastighet. Ruteren kan også oppdage hvor en trådløs enhet er, og deretter konsentrere det trådløse signalet deretter.

Archer C5400 har hele åtte eksterne antenner og kan oppnå hastigheter på opptil 5334 Mbps. Den har to USB-porter, hvorav en USB 3.0, og fire LAN-porter. Ruteren kan styres både via et nettbasert grensesnitt og med en tilhørende mobilapp.

Høye karakterer i test

PC För Alla har testet denne ruteren og gir den god vurdering. Testeren mener blant annet at den er praktisk bygget, og at den kan opprettholde et stabilt og raskt nettverk. Han mener også at brukergrensesnittet er enkelt å bruke, og at det finnes enkelte smarte funksjoner for opprettelse av gjestenettverk.

Testeren har ikke altfor mange ting å bemerke negativt. En ting han nevner, er at han savner mulighet til å kunne gjøre innstillinger på ruteren via en slags skytjeneste også når han ikke er hjemme. Men totalt sett blir denne ruteren likevel vår testvinner for denne prisklassen.

  • Tre frekvensbånd
  • USB 3.0
  • Stabil tilkobling
  • Ingen fjernstyring
94

Disse testene har vi gjennomgått

PC För Alla - december 2015
Experttest av TP-Link Archer C5400