0 100 87 1

Test: TomTom Touch - Praktisk, innebygd måling av muskelmasse

Prisklasse: Premium Materiale armbånd: Gummi Type glass: Ikke oppgitt Skjermstørrelse: Ikke oppgitt Skjermtype: LCD Vekt: 10 g Vanntett: Vannbestandig Kompatibilite: iOS, Android Bluetooth: Ja Automatiske skrittmål: Ja Skritteller: Ja Kaloriforbruk: Ja Søvnovervåkning: Ja Batteritype: Oppladbart Batteritid (klokkemodus): 5 dager

Hvis du vil holde oversikt over kroppsfett og muskelmasse, har du med TomTom Touch mulighet til å måle dette og få opp et tall i prosent. Du kan også måle aktivitetene dine døgnet rundt, da armbåndet også kan logge søvnen din.

Dessverre er denne modellen ikke vanntett, men til en viss grad vannbestandig. TomTom mener at det går utmerket fint å trene med båndet på, og det skal også tåle regnsprut. Du kan også vaske med båndet på, men TomTom anbefaler ikke at du svømmer med det eller senker det under vann.

Den tilhørende appen imponerer ikke
M3 gir TomTom Touch generelt gode karakterer. Testeren roser det for at det er behagelig å ha på seg, og for at det er enkelt å bruke. M3 oppfatter også dataene som riktige. De er desto mindre imponert over prisen og det faktum at det ikke er noen batterimåler på armbåndet. De gir også et minus for den tilhørende appen.

Digital Trends er ikke like positive som M3 og gir bare 2,5 av 5 i vurdering. De mener at armbåndet har problemer ved synkronisering og er som M3 heller ikke glade i appen. At armbåndet ikke er vanntett, trekker også ned vurderingen. Digital Trends roser imidlertid brukergrensesnittet og muligheten til å måle kroppsfett.

  • Innebygd måling av kroppsfett og muskelmasse
  • enkel å bruke
  • praktisk
  • Mindre god app
  • ikke helt vanntett
  • kan være vanskelig å synkronisere
87