0 100 95 1

Test: Zojirushi - Lett å håndtere selv med en hånd

Prisklasse: Premium Volum: 0,48 liter Materiale: Rustfritt stål, plastkopp Varmebevaring: Ikke oppgitt Kuldebevaring: Ikke oppgitt Diameter: 7 cm Høyde: 23,2 cm Vekt: 254 g

Zojirushi har tenkt en del på at denne termosen skal være enkel å håndtere i designet av den. Hvis du er på farten og kanskje bare har én hånd ledig, kan du med et knappetrykk få lokket til å åpne seg, og det kan deretter lukkes like enkelt. Lokket kan demonteres i mindre deler for enklere rengjøring. I lukket stilling er lokket helt tett.

Zojirushi er tilgjengelig i en rekke farger, inkludert blå, rosa og sølv. Den er i tråd med bransjestandard på flere måter, blant annet med dobbelt lag i rustfritt stål med vakuumisolering og BPA-frie plastdetaljer på lokket.

Holder godt på temperaturen

Denne termosen har en gjennomsnittlig vurdering på 4,6 av 5 blant kjøperne på Amazon. Kjøperne synes blant annet at den holder veldig godt på temperaturen, og at det er et veldig godt produkt for folk på reise.

En ting som kommenteres, er at lakken raskt blir stygg og begynner å skalle av. Det er også noen som stiller spørsmål ved kvaliteten på lokket, da det har gått i stykker etter hva de anser for å være mindre skader. Noen mener også at dette er et dyrt produkt, og at det holder varmen såpass bra at man må være forsiktig så man ikke brenner seg.

  • Holder varmen bra
  • BPA-frie plastdeler
  • Lett å håndtere
  • Noen kunder stiller spørsmålstegn ved kvaliteten på lakken og lokket
  • Noe dyr
95

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Zojirushi