0 100 93 1

Test: Zelens Body Defense Sunscreen - Utformet for å være allergivennlig

Produkt: Solkrem Solfaktor: 30 Volum: 125 ml Forpakningstype: Spray Fuktighetsgivende: Ja UV beskyttelse: UVA og UVB Hudtype: Ikke oppgitt Anti-aging: Ja Vannbestandig: Ja

Zelens Body Defense Sunscreen inneholder blant annet sesamfrøolje, som er rik på omega 6 og antioksidanter, og som har en pleiende virkning på huden. Den er også utformet for å være så skånsom for allergikere som mulig, da den legger seg oppå overhuden og aldri trenger lenger inn i kroppen.

Dette oppnås med en såkalt mikrokapselteknologi, der kjemikaliene som bidrar med UV-beskyttelse, er innkapslet i silikonkapsler som ikke kan trenge gjennom det øverste hudlaget. Disse er imidlertid mikroskopiske og synes ikke verken i produktet eller på huden.

Tåler lengre tid i vannet

Produktet er vannbestandig i opptil 40 minutter, både ved bading, men også når du svetter. Hvis du tørker deg med håndkle, bør du imidlertid påføre mer. Før øvrig beskytter produktet mot både UVA- og UVB-stråler og kan også brukes på håret.

The Independent gir denne solkremen mye ros og mener blant annet at den absorberes raskt, gir huden glans, og at den har en frisk sitrusduft. Når det gjelder allergivennlighet, mener de at produktet ikke forårsaker irritasjon på huden, og at den har gode, pleiende egenskaper.

  • Frisk duft
  • Allergivennlig
  • Vannbestandig
  • Dyr
93

Disse testene har vi gjennomgått

The Independent
Experttest av tio solkrämer