0 100 94 1

Test: Woods WAC18G - Brukervennlig og stillegående bærbart klimaanlegg med vaskbart filter

Produkt: Bærbare klimaanlegg og luftkjølere Kategori: Bærbart klimaanlegg i premiumklassen Romareal: 52 m² Viftehastigheter: 3 Fjernkontroll: Ja Maks. lydnivå: 65 dB Kjølemiddel: R290 Vanntank: Nei Luftfukting: Nei Luftavfukting: Ja Luftrensing: Nei Størrelse (Høyde): 76,8 cm Størrelse (Bredde): 49 cm Størrelse (Dybde): 37,6 cm

Hvis du har problemer med fuktig luft, er Woods WAC18G et bærbart klimaanlegg som kan bøte på det problemet. Det kan avfukte luften med så mye som 52,8 liter per dag, i tillegg til at det så klart også kan kjøle luften.

For å unngå at du må gjøre stygge installasjoner av avtrekksrøret, medfølger et vindussett med vindustetninger. Enheten er egnet for så store områder som 52 m², og det er mulig å stille inn en timer på opptil 24 timer. Som for de fleste moderne klimaanlegg følger det med en fjernkontroll, og luftfilteret kan vaskes.

Bra for større lokaler, men dyrt i innkjøp

Aftonbladet roser dette bærbare klimaanlegget for dets gode funksjonalitet og enkle betjening. Testeren mener også at enheten har et lavt støynivå, spesielt i forhold til hvor godt det avkjøler luften.

Det beskrives som en god enhet for større lokaler eller boliger med høyt tak. Testeren mener imidlertid at det er litt overdådig for bruk for eksempel på soverommet, hvis det er det man er ute etter. I tillegg får det minus den høye prisen.

  • Kjøler bra
  • Avfukter luften
  • Vaskbart filter
  • Dyrt
94

Disse testene har vi gjennomgått

Aftonbladet - maj 2019
Experttest av 10 luftkonditioneringar