0 100 94 1

Test: Woods Cortina Silent G - Beste klimaanlegg i premiumklassen

Stillegående og miljøvennlig bærbart klimaanlegg som kjøler utmerket

Produkt: Bærbare klimaanlegg og luftkjølere Kategori: Bærbart klimaanlegg i premiumklassen Romareal: 35 m² Viftehastigheter: 3 Fjernkontroll: Ja Maks. lydnivå: 64 dB Kjølemiddel: R290 Vanntank: Nei Luftfukting: Nei Luftavfukting: Ja Luftrensing: Nei Størrelse (Høyde): 85 cm Størrelse (Bredde): 47,1 cm Størrelse (Dybde): 35,5 cm

Woods Cortina Silent G er et bærbart klimaanlegg som er spesielt designet for å være så stillegående som mulig, slik at det kan bruks på soverommet. Det maksimale lydnivået er 64 desibel, noe som kan sammenlignes med lydnivået under en vanlig samtale mellom to personer. Et vindussett for montering av avtrekksslangen medfølger.

Enheten kan avkjøle overflater på opptil 35 m². En fjernkontroll med digitalt display følger med, og selve enheten har et kontrollpanel med berøringskontroller. For å være lettere å flytte på er enheten utstyrt med hjul. Den kan avfukte luften med 36 liter vann per dag.

Miljøvennlig kjølemiddel og relativt stillegående

Dette bærbare klimaanlegget er Aftonbladets testvinner i sin store test av klimaanlegg. Det får plusspoeng for at det bruker et kjølemiddel som er godkjent i henhold til gjeldende miljølovgivning, og det får høyest mulig poengsum under delaspektet Bruk, som vurderer håndteringen.

Testeren roser også denne modellen mye for at den har en meget god kjølekapasitet og luftstrøm, og også fordi den er den mest stillegående av alle modellene de har testet. Den får imidlertid minus i margen for den høye prisen. Det er likevel et utmerket flyttbart klimaanlegg for relativt små områder der det er viktig med et lavt støynivå, for eksempel på eldresenter eller i campingvognen.

  • Relativt stillegående
  • Fjernkontroll
  • Luftavfukting
  • Dyrt
94

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Aftonbladet - maj 2019
Experttest av 10 luftkonditioneringar