0 100 93 1

Test: Wolf-Garten A 400 E - Beste ledningsdrevne gressklipper

Kompetent gressklipper med god rekkevidde

Produkt: Gressklipper Kraftkilde: Strømledning Klippeflate: 800 m² Oppsamler: Ja, 45 liter Klippeteknikk: Rotorklipper Motoreffekt: 1,8 kW Klippebredde: 40 cm Maks. klippehøyde: 7,5 cm Antall høydemoduser: 6 stk. Lydnivå: 96 dB Vekt: 18 kg

Wolf-Garten A 400 E er en ledningstilkoblet gressklipper som kan skilte med gode spesifikasjoner. Den har en fullt godkjent klippebredde på 40 cm og en oppsamler på 45 liter. Den har en god motoreffekt på 1,8 kW og skal kunne håndtere en klippeflate på opptil 800 m².

Du kan velge å samle gresset i oppsamleren, sende det ut gjennom det bakre utkastet eller la gressklipperen finstrimle gresset og spre det utover plenen, såkalt bioklipping. Oppsamleren har en fyllingsindikator, så du trenger aldri å lure på hvor mye plass du har igjen.

Energieffektiv, men oppfattes som høylytt
Denne gressklipperen får karakter 67 av 100 hos Råd & Rön. De vurderer den blant annet som veldig enkel å håndtere, med ekstra høye karakterer blant annet for hvor enkelt det er å justere håndtaket, og hvor enkel klipperen er å starte. Den får også gode vurderinger for energiforbruket.

Det som trekker karakteren mest ned, er lydnivået. Råd & Rön måler støynivået til 89 dB, og testpanelet deres gjør en vurdering av hvor irriterende lyden er på 10 meters avstand (for å simulere om gressklipperen vil være forstyrrende for naboen). I denne testen får A 400 E veldig lav karakter, men det er også den eneste svakheten.

  • Bra rekkevidde
  • God størrelse på oppsamleren
  • Bra klippebredde
  • Oppleves som høylytt i test
93

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön – april 2020
Experttest av 66 gräsklippare