0 100 93 1

Test: Wilfa Presisjon WSP-1B - Beste premiumkaffetrakter

Modent norsk design

Produkt: Kaffetrakter Prisklasse: Premium Dryppestopp: Ja Effekt: 1 880 W Automatisk avslåing: Ja Timer: Nei Integrert kaffekvern: Nei Kapasitet: 1,25 liter Kanne: Glasskanne

Wilfa Presisjon er et eksempel på en kaffetrakter med et annerledes design. Trakteren finnes i svart plast eller i børstet aluminium. Filterholderen har en roterbar ring for justering av vannstrømmen, avhengig av hvor mye kaffe man trakter. Den samme ringen brukes til å aktivere dryppestoppen, noe som ellers ikke skjer automatisk.

Trakteren er ekstremt strippet og har bare en knapp, som brukes til å starte og slå av traktingen. Vannbeholderen er høy og dessuten avtakbar for enklere påfylling. Den har markeringer på siden som viser vannmengden og hvor mye kaffe som trengs for akkurat denne mengden.

Høye vurderinger i testpanel
Norske Testpilot gir denne kaffetrakteren en svært høy vurdering. Den anbefales av alle ti personer som deltok i testen, og de syntes blant annet at kaffen ble veldig god, og at trakteren var enkel å bruke. Den avtakbare vannbeholderen får også pluss, og det samme gjør designet, selv om enkelte synes at det er litt for moderne.

Den vanligste ulempen testerne nevner med kaffetrakteren, er at den kanskje er vel høylytt. Det var også enkelte testere som hadde problemer med å få på lokket på filterholderen. Selv om de mente at kaffen var god, syntes to av testerne at kaffen ikke bare bedre enn fra deres egen kaffetrakter. Samlet sett blir denne kaffetrakteren likevel vår testvinner i premiumklassen.

  • Pent design
  • Avtakbar vannbeholder
  • Justerbar vannstrøm
  • Ingen automatisk dryppestopp
93

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Juli 2018
Experttest av Wilfa Presisjon WSP-1B

Testpilot
Experttest av Wilfa Presisjon WSP-1B