0 100 96 1

Test: Weber Genesis E-330 GBS - Lett å rengjøre

Prisklasse: Premium Typ: Vogn/stativ Antall hovedbrennere: 3 Hovedbrennereffekt: 7,64 kW Antall sidebrennere: 1 Type antenning: Elektrisk Grillflatens bredde: 66 cm Grillflatens dybde: 50 cm Sidebord: Ja, fast Termometer: Ja

For å lette rengjøringen har denne grillen trekantede grillrister, som gjør at det fester seg så lite matrester i risten som mulig. Eventuelt fett som faller ned, havner på en plate, i stedet for rett på brennerne, og platen kan lett fjernes og vaskes ren.

Ellers er Weber Genesis E-330 GBS utstyrt med tre hovedbrennere og en sidebrenner. Den har dessuten en såkalt "Sear Station" – et ekstra brennerør med høyere effekt for grilling ved ekstra høy temperatur. Det finnes både sidebord og oppheng for redskaper.

Monteringen er det eneste som trekker ned

Denne grillen får stempelet "M3 anbefaler" av M3. Testeren berømmer grillen for det pene designet og for den høye kvalitetsfølelsen. Han gir også pluss i margen for at grillen er lett å rengjøre, og for at underskapet har rikelig med lagringsplass.

Det eneste minuset gjelder monteringen. Testeren klager på at denne fort tar et par timer. Han mener også at det er bra å få hjelp fra en ekstra person, men medgir samtidig at håndboken er lett å forstå seg på.

  • Høy kvalitetsfølelse
  • God lagring
  • Lett å rengjøre
  • Monteringen tar en del tid
96

Disse testene har vi gjennomgått

Consumer Reports
Experttest av Weber Genesis E-330 GBS

Viewpoints
Kundrecensioner av Weber Genesis E-330 GBS