0 100 89 1

Test: Wahl LI+ Stainless Steel Trimmer 09818 - Pen trimmer med imponerende batterilevetid

Prisklasse: Premium Batterilevetid: 240 min Ladetid: 1 time Klippelengde: Opptil 25 mm Våt/tørr bruk: Nei Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Wahl LI+ Stainless Steel Trimmer 09818 kan være et bra alternativ for deg som ser etter en premiumtrimmer som er både pen og praktisk. Selve trimmeren er, som navnet tilsier, laget av stilrent rustfritt stål, og det eneste som skiller seg ut, er strømknappen øverst på håndtaket.

Et bredt spekter av tilbehør følger med, inkludert trimmerkam i forskjellige lengder, en presisjonstrimmer og en nesehårstrimmer. En annen ting som skiller seg ut, er batteriets levetid – en times lading gir hele fire timers bruk. Du kan også hurtiglade hvis batteriet skulle begynne å fuske midt i trimmeøkten.

Kanskje ikke den mest brukervennlige trimmeren

Denne trimmeren får blandede anmeldelser av Moo.Review. De påpeker at trimmeren er tyngre enn mange av konkurrentene, noe de medgir at i kombinasjon med materialvalget gir en helt annen premiumfølelse enn modeller i plast. Resultatet uten trimmerkam får også pluss i margen.

På den annen side opplever enkelte i Moo.Reviews testpanel at det er vanskelig å vite hvilken kam man skal bruke, ettersom lengdeindikasjonen på hver kam ikke stemmer overens med resultatet man får. Noen mener også at knappen ikke gir noe direkte kvalitetsinntrykk, og at trimmeren er mer egnet for å trimme skjegg enn håret på hodet, siden den sliter med for store mengder hår.

  • God byggekvalitet
  • Trimmer skjegget godt uten kam
  • Lang batterilevetid
  • Vanskelig å vite hvilken kam man skal bruke
  • Klarer ikke å trimme håret på hodet skikkelig
89

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Moo.Review
Experttest av Wahl Li+ Stainless Steel