0 100 91 1

Test: Urbanears Plattan 2 BT - Suveren batterilevetid, men ikke den beste lyden

Produkt: Hodetelefoner Kategori: On-ear under 1000 kr Følsomhet: 106 dB/mW Frekvensområde min./maks.: 20/20 000 Hz Trådløs rekkevidde: 10 meter Mikrofon: Ja Pause/avspilling: Ja Volumkontroll: Ja Batteritid: 30 timer Ladetid: 2,5 timer

Urbanears Plattan 2 BT har et nedtonet, men pent design. I stedet for å ha flere knapper på øreklokkene har de bare et lite hjul, som kan gjøre flere forskjellige ting avhengig av hvordan man trykker på det. Øreklokkene kan foldes sammen for enklere oppbevaring.

Batterilevetiden er smått utrolige 30 timer, og ladingen er fullført på 2,5 timer. Dette er tall som er sammenlignbare med mange moderne high-end-hodetelefoner. Det er et 3,5 mm-uttak på hodetelefonene der vennene dine kan koble til hodetelefonene sine for å lytte til samme musikk som deg.

Styringen imponerer

Mobil gir Plattan 2 BT karakter 7 av 10. De roser dem blant annet for hvor lite de veier, og de er også imponert over hvor lang batterilevetiden er, spesielt med tanke på hvor kompakte og lette hodetelefonene er. De synes også at det lille hjulet på øreklokkene fungerer utmerket, og at hodetelefonene er enkle å koble sammen i par.

Lyden er Mobil imidlertid ikke overdrevet imponert over. Telefonlyden beskrives som kasseaktig, men OK. Når det gjelder musikk er detaljgjengivelsen god, men også her er lyden litt kasseaktig og diskanten er ikke den beste.

  • Lette
  • Utmerket batterilevetid
  • Enkel styring
  • Noe kasseaktig lyd
91

Disse testene har vi gjennomgått

Mobil - december 2017
Experttest av Urbanears Plattan 2 BT