0 100 91 1

Test: Tristar VE-5975 - Stabil vifte bygget i metall

Produkt: Vifter Kategori: Gulvvifte premium Antall hastigheter: 3 Watt: 100 Kabellengde: Ikke oppgitt Oscillering: Ja Lydnivå: 62 dB Fjernkontroll: Ja

VE-5975 beskrives av Tristar som en høyhastighetsvifte. Den har en motor på 100 watt, noe som er kraftigere enn mange andre modeller på markedet. Det finnes tre ulike hastigheter å velge mellom, og du velger mellom disse enten ved hjelp av knapper på selve viften eller med den tilhørende fjernkontrollen.

Selve viften er bygget i metall, i motsetning til enkelte billigere modeller som er bygget i plast. Materialvalget har til hensikt å gjøre viften mer stabil og robust enn konkurrentene. Basen er kledd med et sklisikkert materiale på undersiden for så lite bevegelse som mulig.

Blåsingen er det ingenting i veien med, men viften er noe høylytt
Totalt sett er kundene tilfredse med denne viften. Kundene forteller at viften er pent designet, og at den blåser godt. Den beskrives også som stabil og solid, og dessuten lett å justere i høyden.

Det er imidlertid et par ting som tiltrekker seg kritikk. Flere kjøpere sier at de ikke har fått den lovede horisontale rotasjonen til å fungere, og den beskrives også som høylytt. Noen kunder medgir at dette er en naturlig bivirkning av den høye vifteeffekten, men det er såpass bråkete at en del kjøpere ikke har kunnet ha den på soverommet, slik det var tenkt før kjøpet.

  • Fjernkontroll
  • Blåser veldig bra
  • Stabil
  • Noe høylytt
91