0 100 88 1

Test: TriStar VE-5951 - Pen gulvvifte med fjernkontroll

Kategori: Gulvvifte Antall hastigheter: 3 Watt: 50 Kabellengde: 180 cm Oscillering: Ja Lydnivå: 64 dB Fjernkontroll: Ja

TriStar VE-5951 er en veldig enkelt designet gulvvifte som ikke skal være spesielt vanskelig å bruke. Den har en solid, bred base som gjør at den står stødig på gulvet, og viften kan heves og senkes i høyden. Den laveste høyden er 85 cm, den høyeste 128 cm.

Det er tre forskjellige vifteinnstillinger, og viften svinger 85 grader for å kunne dekke så mye av rommet som mulig. Den leveres med en fjernkontroll, slik at du ikke trenger å reise deg og gå bort til viften for å kunne justere viftehastigheten. Ledningen er 180 cm lang, noe som gir en del frihet med hensyn til plassering i rommet.

Blåser godt, men er høylytt

Kundene er generelt fornøyd med denne viften, og den får i gjennomsnitt 8,4 av 10 i vurdering på Coolblue. Den får blant annet ros for det pene designet, og for at den blåser veldig bra. Den vurderes også som stabil og av god byggekvalitet.

En kritikk som er tilbakevendende, er lydnivået. Flere kjøpere bemerker at viften lager en del lyd, selv på laveste viftehastighet. Viften beskrives også som vanskelig å installere på grunn av mangelfulle instruksjoner.

  • Fjernkontroll
  • Svingning
  • Pent design
  • Beskrives som høylytt
  • Vanskelig å montere
88

Disse testene har vi gjennomgått

Coolblue
Kundrecensioner av Tristar VE-5951