0 100 89 1

Test: Tristar AT-5450 - Beste luftkjøler i test

Kjøler med både vann og kjøleelement

Kategori: Luftkjøler Romareal: Ikke oppgitt Viftehastigheter: 5 Fjernkontroll: Ja Maks. lydnivå: 63 dB Kjølemiddel: Vann Vanntank: Ja Luftfukting: Ja Luftavfukting: Nei Luftrensing: Ja Størrelse (Høyde): 70 Størrelse (Bredde): 27 Størrelse (Dybde): 34

Som andre luftkjølere bruker den vann kombinert med kjøleelementer som kjølemiddel. Vanntanken på denne modellen inneholder 4,5 liter vann. Tristar påpeker imidlertid selv at dette ikke kan avkjøle rommet mer enn noen få grader, ettersom det til syvende og sist er en luftkjøler og ikke et klimaanlegg vi snakker om.

Viften kan stilles inn på fem forskjellige hastigheter, og disse kan justeres med den medfølgende fjernkontrollen. Den er ikke mer høylytt enn det som kan anses som rimelig for en slik enhet, og den har innebygde hjul som gjør den enkel å flytte på.

Blandede kundevurderinger

Kundevurderingene av denne enheten er veldig blandede. De fleste er fornøyd med hvordan den presterer, og forteller at de har opplevd en tydelig avkjøling i rommet med enheten i gang.

Imidlertid er det de som mener at den ikke fungerer som lovet – av disse av det imidlertid enkelte som hadde forventet en effekt mer lignende et klimaanlegg. En av kjøperne synes også at den er mer høylytt enn det som er komfortabelt.

  • Fem forskjellige hastigheter
  • Luftfukting
  • Fjernkontroll
  • Kundene er uenige om hvor bra den fungerer
89

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Tristar AT-5450