0 100 96 1

Test: Toro TimeCutter ZS4200T CE - Beste premium-frontrotorklipper

Kan brukes til sleping

Kategori: Premium-frontrotorklipper Kraftkilde: Bensin Drivstofftank: 11 liter Bioklipping: Ja Motoreffekt: 11,3 kW Klippebredde: 107 cm Maks./min klippehøyde: 11,4 cm / 3,8 cm Girkasse: Hydrostatisk Lydnivå: Ikke oppgitt

Toro TimeCutter ZS4200T CE byr på både bredere klippebredde (107 cm) og høyere maksimal klippehøyde (11,4 cm) enn mange andre modeller i denne prisklassen. Den kan imidlertid ikke klippe like kort som enkelte andre gressklippere, siden den laveste klippehøyden er 3,8 cm.

En praktisk funksjon på denne klipperen er at du kan velge mellom tre forskjellige drivmoduser for ulike situasjoner: "trimming" for å trimme nærmere, "sleping" hvis du trenger å slepe tilbehør, og "klipping" for raskt å kunne klippe store, åpne flater.

En god klipper for mindre hager

Toro TimeCutter ZS42000T CE har blitt vurdert av britiske The Telegraph, som har mange gode ting å si om den. De opplevde at den var lett å kjøre med intuitive kontroller, og at det var lett å gå av og på maskinen. De mener også at byggekvaliteten er god, og at den er perfekt for mindre hager.

De medgir imidlertid at den kan være litt vanskelig å lære seg hvis man ikke har særlig mye erfaring med kjøregressklippere. For eksempel opplevde noen av medlemmene av testpanelet at kontrollene var vanskelige å lære seg, og at styringen var rykkete og overfølsom.

  • God byggekvalitet
  • Kan slepe tilbehør
  • Kan ikke klippe like kort som visse konkurrenter
  • Enkelte opplever styringen som vanskelig
96

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - Januar 2019
Experttest av Toro TimeCutter ZS4200T CE

The Telegraph - april 2017
Experttest av Toro TimeCutter ZS4200T CE