0 100 83 1

Test: Toro SnowMaster 724 ZXR - Justerer hastigheten automatisk

Prisklasse: Mellomklasse Type: To-trinns Arbeidshøyde: 61 cm Arbeidsbredde: 46 cm Drivkilde: Bensin Effekt: Ikke oppgitt El-start: Nei Håndtaksvarme: Nei Kastelengde: 12 meter

Toro mener selv at dette er en modell som er klart mer effektiv enn enkelte av deres øvrige modeller, og at den kan håndtere snøryddingen på 30 % kortere tid. Kastelengden ligger på hele 12 meter, og utkastet justeres med en spak som du kan nå fra bak på håndtaket. Arbeidsbredde og arbeidshøyde er henholdsvis 61 og 46 cm.

Maskinen har Toros såkalte "Personal Pace"-system, der snøfreseren kan registrere ganghastigheten og automatisk justere hastigheten tilsvarende. SnowMaster er også bygget for å være enklere å styre, uten at man må dra i spaker og brytere.

Lett å styre og montere

Den gjennomsnittlige vurderingen blant kundene på denne snøfreseren er veldig høy. Blant annet mener kundene at den er enkel å montere og lett å styre og starte. Den får også ros for at den gjør en god jobb både med puddersnø og våt snø.

På minussiden er det en rekke kunder som reagerer at det er unødvendig vanskelig å justere utkastet, til tross for bryterens plassering. Noen kunder forteller at der er nødvendig å bøye seg veldig langt ned eller til og med stoppe maskinen og gå rundt på siden for å få tilgang til bryteren.

  • Lett å styre
  • God arbeidsbredde
  • God kastelengde
  • Ingen el-start
  • Ingen håndtaksvarme
  • Utkastet oppleves som vanskelig å justere
83

Disse testene har vi gjennomgått

Home Depot
Kundrecensioner av Toro SnowMaster 724 ZXR