0 100 90 1

Test: Toni&Guy Casual Matte Powder Dry Shampoo - Beste budsjett-tørrsjampo

Fin finish, men kanskje ikke for alle

Produkt: Tørrsjampo Prisklasse: Budsjett

Den britiske frisørkjeden Toni&Guy har 475 salonger over hele verden, og de selger også hårpleieprodukter og stylingapparater under eget merke. Casual Matte Powder er en tørrsjampo som er designet for å gi håret volum og en matt finish.

The Independent gir denne tørrsjampoen gode omtaler, og de mener den fungerer bra for å gi håret volum og struktur. De mener også at det mulig å kruse håret ved å rynke håret med hendene mens det fortsatt er fuktig etter at tørrsjampoen er sprayet på.

De påpeker riktignok at den til en viss grad etterlater en hvit overflate, noe som kanskje ikke er optimalt hvis du har mørkt hår. De advarer også om at denne tørrsjampoen kan etterllate enkelte rester ved hårrøttene.

Lukter den for mye?

Den positive omtalene går igjen også hos Harpers Bazaar. En av deres skjønnhetsbloggere beskriver Casual Matte Texture som en tørrsjampo som ikke etterlater synlig rester, og som fjerner olje på en god måte. Hun fremhever også at denne tørrsjampoen gir håret den samme typen struktur som om man bruker en saltvannspray. Hun er også veldig glad i lukten.

Snittvurderingen blant kjøperne på Amazon er relativt høy. Mange av kundene er av den oppfatning at denne tørrsjampoen ikke etterlater synlige rester, og at den er lett å børste ut. Om duften er det ulike meninger, da enkelte mente at den var for sterk.

De gode resultatene man får, og den høye kundetilfredsheten gjør denne tørrsjampoen til vår testvinner i sin prisklasse.

  • Lett å påføre
  • Godt resultat
  • Etterlater generelt lite rester
  • Delte meninger blant kundene om duften
90

Disse testene har vi gjennomgått

The Independent
Experttest av 10 torrschampon

Harper's Bazaar - maj 2015
Experttest av Toni&Guy Casual Matte Powder

Amazon
Kundrecensioner av Toni&Guy Casual Matte Powder