0 100 100 1

Test: Thermos Light & Compact - Beste budsjettermos

Holdbart kvalitetsprodukt

Prisklasse: Budsjett Volum: 1 liter Materiale: Rustfritt stål Varmebevaring: 24 timer Kuldebevaring: 24 timer Diameter: 8 cm Høyde: 31 cm Vekt: 530 g

Både flasken og koppen er laget i rustfritt stål, både innvendig og utvendig. Mellom de to lagene dannes et vakuum, noe som Termos kaller "Thermax Vacuum Insulation", som isolerer de to lagene fra hverandre og forhindrer temperaturforandringer i innholdet.

Denne varianten av Light & Compact kan holde på både varme og kulde i opptil 24 timer (flasker på 0,5 og 0,7 liter klarer seg ikke riktig like lenge). Skrukorken lukkes automatisk når du skrur på koppen. Alle deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Thermos gir også ti års garanti på dette produktet.

Overveldende positive testresultater

Denne termosen får høyest mulig score fra både Icakuriren og Testfakta. Icakurirens tester berømmer den for at den er veldig lett å åpne og lukke, og for skrukorkens funksjonalitet. Hun synes også den gir et godt grep, og at den er lett å helle fra.

Testfakta kårer den til best i test, og gir toppkarakter både når det gjelder støtmotstand og varmeisolering. Selv om det skulle oppstå bulker og merker i forbindelse med deres støt-tester, oppstår det ingen lekkasje. De måler også et temperaturtap på bare 18,8 grader etter fire timer (målt fra 100 grader).

Denne termosen blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • God temperaturbevaring
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Holdbar
  • Ingenting
100

Disse testene har vi gjennomgått

Out North
Kundrecensioner av Thermos Light & Compact

Testfakta
Experttest av sju termosar

Icakuriren - februari 2013
Experttest av tio termosar