0 100 96 1

Test: Thermos King - Beste premiumtermos

Lang temperaturbevaring

Prisklasse: Premium Volum: 0,5 liter Materiale: Rustfritt stål Varmebevaring: 18 timer Kuldebevaring: 24 timer Diameter: 7 cm Høyde: 25 cm Vekt: Ikke oppgitt

I likhet med mange andre moderne termoser består Thermos King av to lag rustfritt stål atskilt med vakuumisolering. Dette gjør man for å isolere innholdet fullstendig fra omgivelsestemperaturen og dermed forhindre temperaturendringer.

Temperaturbevaringen er for øvrig veldig god, og Thermos oppgir at denne King-modellstørrelsen kan holde varmen i opptil 18 timer og kulde i opptil 24 timer. Korken er det eneste som er laget av plast, og den er BPA-fri. Thermos gir 50 års garanti på denne termosen.

Samlet sett veldig fornøyde kunder

Kundenes gjennomsnittlige vurdering av denne termosen er veldig høy. De aller fleste gir den ros for at den holder veldig godt på varmen, og for at den er veldig holdbar og enkel å rengjøre. Den oppleves også som lett å helle ut fra, og som at den holder tett.

Det finnes imidlertid de som ikke er enige i at termosen holder varmen spesielt godt, og det er også noen som har betenkeligheter vedrørende kvaliteten, da de opplever at det ytre lakklaget raskt blir skadet og begynner å falle av.

Denne termosen blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • Lang temperaturbevaring
  • Lang garanti
  • BPA-fri kork
  • Noen kunder opplever problemer med temperaturbevaringen
96

Disse testene har vi gjennomgått

Best-i-test - mars 2018
Experttest av Thermos King

Out North
Kundrecensioner av Thermos King

Amazon
Kundrecensioner av Thermos King