0 100 94 1

Test: Stihl RMA 443 C - Beste batteridrevne gressklipper

Bygget for å være ekstra energieffektiv

Kraftkilde: Batteri Klippeflate: 500 m² Oppsamler: Ja, 55 liter Klippeteknikk: Rotorklipper Motoreffekt: Ikke oppgitt Klippebredde: 45 cm Maks. klippehøyde: 7,5 cm Antall høydemoduser: 5 stk. Lydnivå: 92 dB Vekt: 21 kg

Denne modellen er utstyrt med en oppsamler, noe som forenkler hagearbeidet en del. Oppsamleren rommer så mye som 55 liter, så du burde absolutt klare å komme deg gjennom en hel klipping uten å måtte tømme den. Batteriet har en rekkevidde på opptil 500 m², så også batteriet bør være tilstrekkelig, med mindre du har en veldig stor hage.

Det er også en såkalt øko-funksjon som skal gi lengre batterilevetid ved at motoren automatisk regulerer effekten automatisk og bare bruker den energien som er nødvendig. Håndtaket er et såkalt monohåndtak som bare er festet på den ene siden av gressklipperen. Dette betyr blant annet at oppsamleren er enkel å fjerne, og håndtaket skal også være veldig enkelt å felle sammen for å lette lagringen av klipperen.

Velbygget og enkel å bruke
Denne gressklipperen kåres til beste batteridrevne gressklipper blant ti forskjellige modeller i en test hos PriceRunner og får nest høyeste vurdering av totalt 26 modeller. Testeren gir mye ros for det brukervennlige designet, da den er lett å felle sammen og lett å justere klippehøyden på. Ytelsen vurderes som god og gir ekstra pluss i margen.

Minuspunktene er få, men testeren påpeker at det er en viss risiko for å klemme seg på gasshåndtaket hvis man er uforsiktig.

  • Velbygget
  • Lett å oppbevare
  • God ytelse
  • En viss risiko for å klemme seg på gasshåndtaket
94

Disse testene har vi gjennomgått

PriceRunner – september 2019
Experttest av 26 gräsklippare