0 100 90 1

Test: Stihl FSA 65 - Nokså lett og stillegående

Produkt: Ryddesager Kategori: El-/batteridrevet ryddesag Effekt: Ikke oppgitt Inkluderte hoder: Tråd Arbeidsbredde: 30 cm Vekt: 2,7 kg Lydnivå: 91 dB

Stihl FSA 65 er en batteridrevet ryddesag, og hvor lang batteritid du får, avhenger av hvilket batteri du kjøper. Ifølge Stihl kan du få en driftstid på opptil 380 minutter hvis du kjøper det største batteriet. Det minste gir omtrent en halv times drift, og det finnes ytterligere noen batterier mellom disse å velge blant.

Sagen veier ikke veldig mye, 2,7 kg uten batteri. Lydnivået er også ganske lavt, 91 dB, som ikke er fullt så høyt som enkelte av konkurrentene. Sagen leveres med et trimmerhode med tråd og noe tilbehør, for eksempel en opphengsløkke.

Gode kundeanmeldelser

Kundevurderingene av denne ryddesagen er nokså høye. Den får ros for at den veier lite og er lett å håndtere, så vel som for at den er stillegående og med en fullt tilstrekkelig batterilevetid. Den beskrives også som lett å starte og med høy ytelse.

På den andre siden er det enkelte som mener at kvaliteten på trimmerhodet ikke er helt på topp; i enkelte tilfeller har det gått i stykker etter lang tid, og i andre tilfeller har det vært problemer med trådmatingen. En del kjøpere mener også at batterilevetiden er litt under standard for akkurat deres hage.

  • God effekt
  • Relativt stillegående
  • Nokså lett
  • Spørsmålstegn om kvaliteten på trimmerhodet
90

Disse testene har vi gjennomgått

Stihl USA
Kundrecensioner av Stihl FSA 65