0 100 88 1

Test: Stihl FS 40 - Forholdsvis lett

Produkt: Ryddesager Kategori: Budsjettryddesag Effekt: 700 W Inkluderte hoder: Tråd Arbeidsbredde: 38 cm Vekt: 4,4 kg Lydnivå: 109 dB

Dette er en relativt lett ryddesag som ikke veier mer enn 4,4 kg. Den har imidlertid også en arbeidsbredde som er smalere enn noen av konkurrentene – 38 cm. Effekten ligger på 700 watt, som i seg selv ikke er så dårlig, men fortsatt lavere enn for enkelte konkurrerende modeller.

Lydnivået er på 109 desibel, noe som ikke er noe utenom det vanlige. Når det gjelder tilbehøret, får du med et trimmerhode med tråd, så om du vil kunne klippe ned tykkere kratt eller busker, bør du kjøpe til et hode med krattblad.

Tråden kan være litt komplisert å håndtere

Kundenes vurdering av Stihl FS 40 er generelt høy. Blant plusspunktene er at den er lett, enkel å starte og høytytende. Kjøperne mener også at den er velbygget og lett å vedlikeholde.

Enkelte rapporterer imidlertid at man må mate ut ny tråd fra hode manuelt, noe som betyr at man må slå av trimmeren nå og da. Dette anses som unødvendig komplisert og tidkrevende.

  • God effekt
  • Lett
  • Bare trådhode medfølger
  • Trådhodet oppleves som vanskelig å håndtere
88

Disse testene har vi gjennomgått

Stihl USA
Kundrecensioner av Stihl FS 40