0 100 96 1

Test: Stanley Classic - Beste mellomklassetermos

Tidløs klassiker

Prisklasse: Mellomklasse Volum: 1 liter Materiale: Rustfritt stål Varmebevaring: 24 timer Kuldebevaring: 24 timer Diameter: 9,7 cm Høyde: 11,4 cm Vekt: 833 g

Stanley Classic er, akkurat som navnet antyder, en klassiker blant termoser. Den første utgaven gikk i produksjon allerede i 1913, og også den nåværende modellen har et stilrent, klassisk design. Den er bygget med doble vegger i rustfritt stål med vakuumisolasjon som holder på temperaturen – både varm og kald – i opptil 24 timer.

Termosen kan også brukes til å oppbevare frossen mat eller væske, og hvis du legger til isbiter, skal innholdet kunne holde seg frosset i opptil 120 timer. Også lokket er bygget i dobbeltisolert rustfritt stål og fungerer, som med mange andre termoser, også som en kopp. I så fall rommer den knapt 2,5 desiliter væske.

Bare småting å bemerke

Denne termosen får veldig mye ros i en test på Backpackers.com. Testeren synes den holder temperaturen imponerende lenge, og han gir også ros til Stanley for at de gir livstidsgaranti på termosen. Han trekker også fram at den er lett å helle fra og mener at den gir mye for pengene.

Testeren mener imidlertid at det er en veldig tung flaske, selv om han medgir at den også er solid og holdbar. Håndtaket får imidlertid ikke like mye ros, da testeren mener at det føles ustabilt og skranglete.

Denne termosen blir vår testvinner i mellomprisklassen.

  • Lang temperaturbevaring
  • God byggekvalitet i selve flasken
  • Stilrent design
  • Tung
  • Håndtaket imponerer ikke i tester
96

Disse testene har vi gjennomgått

Backpackers
Experttest av Stanley Classic

Amazon
Kundrecensioner av Stanley Classic