0 100 94 1

Test: Stabilotherm - Lett å gripe

Prisklasse: Mellomklasse Volum: 0,7 liter Materiale: Rustfritt stål Varmebevaring: Ikke oppgitt Kuldebevaring: Ikke oppgitt Diameter: 7,8 cm Høyde: 28,2 cm Vekt: 420 g

Denne termosen fra Stabilotherm er konstruert i rustfritt stål, både det indre og ytre laget. Mellom de to lagene er det en type "vakuumisolering", som har som mål å isolere innholdet i termosen ytterligere fra omgivelsestemperaturen.

Skrukorken har et såkalt skruproppsystem, som betyr at man må vri litt på korken for å kunne helle ut av den. Korken er den eneste delen av termosen som er laget av plast, og den er også helt BPA-fri. Selve termosen finnes i flere forskjellige farger.

God på varmebevaring

Både Testfakta og Icakuriren gir denne termosen høye karakterer. Testfakta gir den ros for at den gir mye for pengene, og for at den holder godt på varmen. De mener også at den veier minst av de syv modellene i testen deres. Icakuriren mener at termosen er lett å få et godt grep om, og de gir også pluss for Isotherms femårsgaranti.

Icakuriren gir imidlertid trekk for at det er vanskelig å lese åpen/lukket-merkene på korken, og de rapporterer også om at det oppstår et visst etterdrypp. Det eneste Testfakta har å kommentere, er at det oppstår en viss lekkasje i forbindelse med en støttest.

  • BPA-fri
  • Flere farger å velge mellom
  • Utydelige merker på korken
  • Lekkasje i forbindelse med støtskader
94

Disse testene har vi gjennomgått

Icakuriren - februari 2013
Experttest av tio termosar