0 100 86 1

Test: Smeg SMF01 - Høytytende designprodukt

Produkt: Kjøkkenassistent Prisklasse: Premium Kapasitet: 4,8 liter Effekt: 800 watt Antall hastigheter: 10 Turbo/pulsfunksjon: Nei Størrelse (B): 37,8 cm Størrelse (H): 40,2 cm Størrelse (D): 22,1 cm Vekt: 9 kg

Smeg SMF01 er kanskje en av de penest designede kjøkkenassistentene på markedet, med Smegs typiske 50-tallsdesign. Den er laget av støpt aluminium, og bollen er i rustfritt stål. Hastigheten styres med en analog spak øverst på maskinen, og det er 10 innstillinger å velge mellom.

Bollen rommer 4,8 liter, og motoren har en god effekt på 800 watt. Dessverre mangler maskinen pulsfunksjon. En grovvisp, ballongvisp og eltekrok medfølger. Det inngår også et hellerør som kan monteres på bollen. Foran på maskinen er det en tilkobling for mer tilbehør, for eksempel kjøttkvern, pastarulle og grønnsaksskiver.

Pen, men ikke så lett å oppbevare

Trusted Reviews gir SMF01 høye karakterer. De roser den for hvor godt den yter, og for hvor enkelt det er å tilsette ingredienser med det medfølgende hellerøret. De liker også designet og gir Smeg pluss for hvor godt kjøkkenutstyret deres matcher med hverandre.

På den andre siden synes de at SMF01 er nokså dyr, og at den er litt på den tunge siden. De vurderer den også som vanskelig å oppbevare, og de er heller ikke helt sikre på at dette er en god inngangsmodell for dem som ikke har erfaring med bruk av kjøkkenassistenter.

  • Stor bolle
  • Pent design
  • God motoreffekt
  • Noe tung
  • Ingen pulsfunksjon
86

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Trusted Reviews - januari 2019
Experttest av Smeg SMF01