0 100 92 1

Test: Smarter SMC10 - Innebygd kvern og mobilstyring

Produkt: Kaffetrakter Prisklasse: Premium Dryppestopp: Ja Effekt: 1 050 W Automatisk avslåing: Ja Timer: Ja Integrert kaffekvern: Ja Kapasitet: 1,5 liter Kanne: Glasskanne

Denne trakterens fremste salgspunkt er at den kan styres med en mobilapp. Via appen, som er tilgjengelig for både iOS og Android, kan du blant annet starte traktingen, tidsplanlegge trakting og se hvor mye vann som er igjen i trakteren.

Det er også mulig å gjøre ulike innstillinger via et display på selve trakteren. Den har en innebygd kaffekvern og en sjenerøs 1,5-liters kaffekanne. Det følger med tre frontpaneler i forskjellige farger, som du kan bytte selv hvis du vil ha en liten forandring.

Testerne har enkelte betenkeligheter
Smarter SMC10 får både ris og ros i en test hos PCMag. Testeren setter pris på det store utvalget av automatiseringer man får gjennom appen, og hun synes også at kaffen blir god. I tillegg til appen beskriver hun skjermen og knappene på trakteren som brukervennlige og intuitive.

Hun bemerker imidlertid at frontpanelet ikke er så enkelt å bytte som hun hadde ønsket, og hun synes også at det føles som at det går med mye bønner når man brygger. Hun peker på at det også er mulig å bruke ferdigmalt kaffe, men at dette eliminerer mye av trakterens fortrinn med hensyn til komfort. Hun synes også at det er litt knapt med varmebevaring i bare 40 minutter.

  • Innebygd kaffekvern
  • Appstyring
  • Stor kanne
  • Noe kort varmebevaring
  • Frontpanelet kan være vanskelig å bytte
92

Disse testene har vi gjennomgått

PC Mag - december 2017
Experttest av Smarter SMC10