0 100 94 1

Test: Shiseido Expert Sun Aging Protection Lotion - Beste solkrem med SPF 50

Fungerer bedre når du er våt

Produkt: Solkrem Solfaktor: 50 Volum: 100 ml Forpakningstype: Flaske Fuktighetsgivende: Ja UV beskyttelse: UVA Hudtype: Alle Anti-aging: Ja Vannbestandig: Ja

Denne solkremen er ikke bare vannbestandig, men den skal til og med fungere bedre hvis den utsettes for vann. Shiseidos WetForce-teknologi gjør at det dannes et nytt beskyttende lag dersom produktet eksponeres for vann i 15 minutter (eller svette i 30 minutter). Produktet er vannbestandig i opptil 80 minutter.

Videre fungerer produktet på alle hudtyper og har både fuktighetsgivende og anti-aging-egenskaper. Det kan brukes oppå sminke, og det er også mulig å legge sminke oppå produktet. Dessverre beskytter ikke kremen mot UVB-stråling, bare mot UVA-stråling.

Testere beskriver den som lettabsorbert

Expert Sun Aging Protection Lotion får toppkarakter fra Expressen. Testeren liker blant annet konsistensen, som testeren mener gjør at produktet absorberes lett og ikke etterlater spor på huden. The Independent gir også mye ros til dette produktet, blant annet på grunn av hvordan det lukter, og for at det også kan brukes i ansiktet.

Verken Expressen eller The Independent har noe spesielt å bemerke negativt, men Expressen synes den er litt dyr. Samtidig erkjenner de at prisen kan forsvares gitt hvor godt produktet fungerer. Samlet sett blir dette vår testvinner i denne kategorien.

  • Svært vannbestandig
  • Lettabsorbert
  • God duft
  • Kun UVA-beskyttelse
94