0 100 97 1

Test: Salta First Class 427 cm - Beste trampoline i mellomklassen

Lett å komme inn i og ut av

Produkt: Trampoline Kategori: Mellomklasse Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Rund Maks. personvekt: 180 kg Antall fjærer: 96 stk. Høyde: 88 cm Bredde kantbeskyttelse: 37 cm Størrelse: 427 cm

Kategori: Mellomklasse Medfølgende sikkerhetsnett: Ja Form: Rund Maks. personvekt: 180 kg Antall fjærer: 96 stk. Høyde: 88 cm Bredde kantbeskyttelse: 37 cm Størrelse: 427 cm Areal uten kantbeskyttelse: 9,78 m²

Denne trampolinen har ikke bare et medfølgende sikkerhetsnett, men også en stige, noe som ikke er en selvfølge, da enkelte modeller krever at du bruker din egen stige eller rett og slett klatrer opp på trampolinen. Høyden på matten er 88 cm, noe som er litt lavere enn det som ellers er vanlig for trampoliner på ben, i tilfelle man blir nødt til å klatre opp på den.

Matten tåler vekter på opptil 180 kg og har en kantbeskyttelse som er 37 cm bred og 7,5 cm tykk. Kantbeskyttelsen er kledd i værbestandig PVC-plast, og rørene i rammen har rustbeskyttelse. Sikkerhetsnettets stolper er kledd i tykke skumputer for å unngå ulykker.

Lett å montere

Kjøperne er veldig fornøyd med denne trampolinen. Den får blant annet ros for sin robuste konstruksjon og for at den føles trygg å bruke. Den beskrives også som lett å montere, delvis på grunn av sin tydelige bruksanvisning og det medfølgende verktøyet for montering av fjærene.

Blant de som ikke er utelukkende positive, nevnes det at matten viser tegn på slitasje allerede etter noen dager, og enkelte synes også at åpningen i nettet er noe liten for en voksen. Samlet sett blir denne trampolinen fortsatt vår testvinner i denne kategorien.

  • Stige inngår
  • Sikkerhetsnett er inkludert
  • Robust
  • Åpningen oppleves som trang av voksne
97

Beste pris hos: