0 100 84 1

Test: Salta Excellent Ground 214x305 cm - Tåler høy vekt

Produkt: Trampoline Kategori: Nedgravbar Medfølgende sikkerhetsnett: Nei Form: Rektangulær Maks. personvekt: 150 kg Antall fjærer: 64 stk. Høyde: 25 cm Bredde kantbeskyttelse: 35 cm Størrelse: 214 x 305 cm

Salta Excellent Ground er en trampoline som passer for deg som kanskje ikke bare har tenkt at den skal brukes av barn. Den tåler nemlig vekter på opptil 150 kg, noe som betyr at den også kan brukes av en og annen leken voksen.

Dessverre følger det ikke noe sikkerhetsnett med denne modellen, men den har imidlertid en kantbeskyttelse i PVC-plast som er 35 cm bred og 25 mm tykk, og er dessuten motstandsdyktig mot UV-stråling. Matten har 64 dobbeltgalvaniserte fjærer. Når den er nedgravd, hviler trampolinen 25 cm over bakken.

Mangelen på sikkerhetsnett trekker ned karakteren

Samlet sett er kjøperne veldig fornøyd med Salta Excellent Ground. Den beskrives som veldig solid og av god kvalitet i konstruksjonen. Kundene synes også at den er lett å montere, og at den ikke er altfor støyete når noen bruker den.

Det er svært få ting denne trampolinen kritiseres for, men det er for eksempel enkelte kunder som mener at kantbeskyttelsen er litt vel myk. Det påpekes også at det tar en del tid å grave hullet til trampolinen, og noen mener at kanten er litt vel høyt over bakken. Mangelen på sikkerhetsnett gir også minus i margen.

  • Høy kvalitet
  • lettmontert
  • høy vektgrense
  • Ikke medfølgende sikkerhetsnett
84