0 100 92 1

Test: Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK - Beste premiumfoodprosessoren

Solid motor

Prisklasse: Premium Skålkapasitet: 3,7 liter Effekt: 2000 watt Hastigheter: 1 Pulsfunksjon: Ja Vekt: 12,3 kg Høyde og bredde: 46 x 46 cm

Wizz Pro BFP800UK prøver å gjøre det enklere for deg ved å ha en innebygd timer, enten for nedtelling eller tidtaking. Hvis du bruker den til nedtelling, stopper maskinen automatisk når tiden utløper. Den har sparsomt med hastigheter, da det bare finnes en man kan velge, men det er også en pulsfunksjon.

Maskinen leveres med et godt utvalg av tilbehør, inkludert to beholdere av forskjellige størrelser, en deigblander og en justerbar skiveenhet. Det medfølger også en boks til å oppbevare alt tilbehøret i. Motoren er solid med en effekt på hele 2000 watt.

Anbefalt av testere

Which? gir denne foodprosessoren relativt høye karakterer og den får også utmerkelsen "Best Buy". Testeren beskriver at maskinen er i stand til å hakke, skive og rive alt han stiller den overfor. Han kaller den også for brukervennlig og stillegående.

Which? har få ting å bemerke negativt, men testeren mener at maskinen ikke alltid lykkes helt med å blande en jevn kakedeig. Han opplevde også problemer med å rive ost, da maskinen etterlot enkelte større stykker.

Denne foodprosessoren blir vår testvinner i denne prisklassen.

  • Kraftig motor
  • Mye tilbehør
  • Innebygd timer
  • Bare én hastighet
92

Beste pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Which? - december 2013
Experttest av Sage Kitchen Wizz Pro BFP800UK