0 100 93 1

Test: Ryobi RBC1226I - Godt med tilbehør å kjøpe til

Produkt: Ryddesager Kategori: El-/batteridrevet ryddesag Effekt: 1200 W Inkluderte hoder: Blad og tråd Arbeidsbredde: 38 cm Vekt: 5,1 kg Lydnivå: 94 dB

Ryobi RBC1226I er en veldig brukervennlig ryddesag på den måten at den har medfølgende hoder med både krattblad og tråd. I tillegg er den også kompatibel med Ryobis SmartTool og Expand-it-tilbehør, som blant annet inkluderer hekksakser og grensager.

Ellers har den en god effekt på 1200 watt, og arbeidsbredden med trådhodet er 38 cm, som er fullt godkjent. Vekten på 5,1 kg er ikke noe ut over det vanlige, men samtidig ikke fjærlett.

Håndterer det meste

Samlet sett får denne ryddesagen gode anmeldelser fra kjøperne. De gir pluss for at effekten er veldig bra, og fordi sagen kan håndtere det meste, for eksempel å kutte tykke grener på busker. Det er også en rekke kunder som vurderer ryddesagen som enkel å montere.

Dette er imidlertid ikke alle kjøperne helt enige i, da andre hevder at monteringsanvisningene er for kompliserte. Ledningen får også noe minus i margen for at den er noe kort. Noen mener også at det er vanskelig å bytte hode samt at ryddesagen er noe høylytt og tung å bære rundt på.

  • God effekt
  • Godt med tilgjengelig tilbehør
  • Både blad og tråd er inkludert
  • Monteringen kan oppleves som komplisert
  • Noe tung
93

Disse testene har vi gjennomgått

Amazon
Kundrecensioner av Ryobi RBC1226I