0 100 84 1

Test: Russell Hobbs Desire 23480 - En praktisk kjøkkenassistent med tilhørende blender

Produkt: Kjøkkenassistent Prisklasse: Budsjett Kapasitet: 5 liter Effekt: 1000 watt Antall hastigheter: 8 Turbo/pulsfunksjon: Nei Størrelse (B): 27,5 cm Størrelse (H): 28,8 cm Størrelse (D): 34,8 cm Vekt: 8,12 kg

Russell Hobbs Desire 23480 er en veldig praktisk kjøkkenassistent på flere måter. Den har for eksempel en bolle med god størrelse – 5 liter. Men den har også en medfølgende 1,5 liters blenderkanne som kobles på maskinens overside. Dette gjør denne modellen til et veldig allsidig kjøkkenverktøy.

Bollen har en medfølgende sprutskjerm i plast, som enkelt klikkes på plass øverst på bollen. Motoren har en god effekt på 1000 watt, noe som skal være mer enn nok for de fleste oppgaver på kjøkkenet. Visp, eltekrok og en mikser medfølger, og du har 8 forskjellige hastigheter å velge mellom. Det finnes imidlertid ingen pulsfunksjon.

(mellanrubrik)

Which? gir denne kjøkkenassistenten en middels høy vurdering. Testeren gir den mye ros for at den er enkel å montere sammen og lett å rengjøre. Den får også pluss i margen for at den både er bra til å elte deig, vispe sammen kakerøre og piske eggehviter. Den medfølgende blenderkannen hever også karakteren.

Testeren har ikke mye negativt å bemerke om denne maskinen, men forteller imidlertid om at blenderkannen ikke fungerer helt optimalt når det kommer til å hakke ting. Urter har en tendens til å sette seg fast på siden av kannen, og nøtter blir ikke helt jevnt hakket.

  • God for elting av deig
  • Høy effekt
  • God størrelse på bollen
  • Ingen pulsfunksjon
  • Ikke helt feilfri hakking av ingredienser
84

Disse testene har vi gjennomgått

Råd & Rön - juli 2017
Experttest av Russell Hobbs Desire 23480