0 100 82 1

Test: Remington Travel Dryer D2400 - Godt blåsetrykk, men tvilsom konstruksjon

Produkt: Hårfønere Kategori: Reisehårføner Varmenivåer: 2 stk Hastigheter: 2 stk Effekt: 1400 W Ledningslengde: 180 cm Hempe til oppheng: Ja Volummunnstykke: Nei Ioniseringsfunksjon: Nei

Remington er kjent for å produsere stylingprodukter av gjennomgående høy kvalitet, om det så er hårfønere, rettetanger eller andre ting. Travel Dryer D2400 er en attraktivt prissatt reisehårføner, men da uten like mye funksjonalitet som hos enkelte konkurrenter.

Den skal ha pluss for at motoren er på 1400 watt, da det vanlige blant reisehårfønere er 1200 watt. Håndtaket er foldbart, og ett munnstykke følger med. Det følger dessverre ikke med noe volummunnstykke, men det er heller ikke vanlig med reisehårfønere. Den har heller ikke noen ioniseringsfunksjon.

I likhet med mange andre reisehårfønere kan du stille inn føneren etter hvilken spenning som finnes i strømuttaket i det landet du befinner deg i. Med en liten bryter stiller du den inn på enten 120 eller 240 volt. Videre har den to kombinerte hastighets- og temperaturnivåer.

Håndtaket kan gi problemer

Good Housekeeping Institute er temmelig positivt innstilt til denne hårføneren. Den får høyest mulige karakter for lydnivået, og testpersonene mener at den er mer stillegående enn de fleste konkurrentene. Den får også ros for sluttresultatet på kort hår, og underveis i testen ble verken dekselet eller munnstykket varme.

Det foldbare håndtaket fikk litt kritikk for at det bøyde seg for lett under føning. Det finnes heller ingenting som holder håndtaket på plass når det er sammenlagt. De syntes også at den var i største laget til en reisehårføner å være, og at den var litt ubalansert vektmessig. Det gikk også ganske sakte å føne lengre og tykkere hår.

  • Tørker godt ved tester
  • Billig
  • Justerbar spenning
  • Stor til en reisehårføner å være
  • Tungvint håndtak
  • Ingen ioniseringsfunksjon
82

God pris hos:

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - mars 2016
Experttest av Remington Travel Dryer D2400