0 100 93 1

Test: Remington Smooth & Silky 7-in-1 EP7035 - Flere tilbehør, men ikke egnet for hele kroppen

Produkt: Epilator Prisklasse: Mellan Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 40 Korteste lengde: 0.5 mm Antall tilbehør: 6 Batteritid: 40 min Laddtid: Ingen uppgift Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

For å dekke alle dine behov kommer denne epilatoren med et stort utvalg av tilbehør: et massasjedeksel med aloe vera, et barberhode, et detaljdeksel for følsomme områder, en bikinikam, en eksfolieringsbørste og et pedikyrhode til føttene.

Det vanlige epilatorhodet har 40 pinsetter i rustfritt stål og er designet for både våt og tørr bruk. Epilatoren er justerbar med to forskjellige hastigheter og har innebygd belysning. Remington hevder at resultatet varer i opptil fire uker.

Kan være smertefull å bruke
EP7035 får gode anmeldelser av testpanelet hos Good Housekeeping Institute. Testerne opplevde den som effektiv på både tørt og fuktig hår, og at den var minimalt smertefull å bruke. Tilbehøret beskrives som nyttig, og belysningen oppfyller sin hensikt godt.

Det som beskrives som ikke helt optimalt, er at epilatoren ikke alltid fikk med alt håret på første forsøk, og noen av testerne opplevde det som veldig smertefullt å bruke denne epilatoren på underarmene og bikinilinjen.

  • Flere gode tilbehør
  • Innebygd belysning
  • Fungerer godt selv på fuktig hår
  • Smertefull å bruke på visse deler av kroppen
  • Får ikke med alle hårene på første forsøk
93

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - februari 2016
Experttest av Remington Smooth & Silky 7-in-1 EP7035