0 100 96 1

Test: Remington Proluxe AC9140 - Best i test

Veldig kraftig med smart teknologi

Produkt: Hårfønere Kategori: Hårføner Varmenivåer: 3 stk Hastigheter: 2 stk Effekt: 2400 W Ledningslengde: 300 cm Hempe til oppheng: Ja Volummunnstykke: Ja Ioniseringsfunksjon: Ja

Remington Proluxe AC9140 er en hårføner med flere smarte funksjoner og intelligent teknologi, uten at den koster skjorten.

Den bruker Remingtons såkalte OptiHeat-teknologi, som betyr at hårføneren har intelligente varmesensorer som sikrer en jevn varmefordeling. Det finnes også en funksjon som kalles Style-Shot, der motoren skyter ekstra fart og "låser" håret slik at det holder formen opptil ett døgn etter tørking.

Akkurat som mange andre hårfønere har Proluxe AC9140 en ioniseringsfunksjon, og Remington opplyser at den har 90 % flere ioner enn en vanlig hårføner fra Remington. Alt dette for å tilføre håret mer glans.

Motoren er på hele 2400 watt, noe få andre fønere på det norske markedet matcher. Ledningen er på generøse tre meter. To munnstykker og et volummunnstykke følger med på kjøpet. Sistnevnte er et pluss, da dette ikke alltid følger med.

Kundene er veldig fornøyd

Karakterene fra kjøperne av denne hårføneren er veldig høye. Den får blant annet ros for at ledningen er så lang, at designet er stilig og hvor fort den tørker håret. Noen kunder påpeker også at det er veldig smart at man kan bruke den med kaldluft uten å være nødt til å holde knappen inne.

På den negative siden er det flere som har opplevd at den ikke fungerer like bra hvis man har tykt hår. Enkelte synes også den er litt vel stor og fremfor alt for tung. I flere vurderinger beskrives den også som bråkete, noe som utvilsomt er en konsekvens av den kraftige motoren.

Den avanserte teknologien, det flotte designet, at det følger med et volummunnstykke og de gode anmeldelsene gjør at vi kårer denne hårføneren til testvinner i denne kategorien.

  • Kraftig motor
  • Lang ledning
  • Volummunnstykke medfølger
  • Beskrives av enkelte kunder som tung og bråkete
96