0 100 93 1

Test: Remington Pearl CI9532 - Beste krølltang

Gir håret fin finish

Produkt: Krølltang Type: Krølltang Automatisk avstengning: Ja, 60 min Ledningslengde: 300 cm Makstemperatur: 210 grader Justerbar temperatur: Ja, i ni trinn Oppvarmingstid: 30 sekunder

Remingtons Pearl-produkter har et keramisk belegg med ekte perlemor. Dette gir en ideell varmefordeling og ekstra glans til håret.

Temperaturen er justerbar i ni trinn mellom 130 og 210 grader, og tangen har et digitalt display som viser aktuell temperatur. Oppvarmingen gjøres på 30 sekunder, og det er mulig å låse knappene på tangen slik at du ikke utilsiktet endrer temperaturen mens du jobber. Den har også en såkalt kald topp.

Krølltangen har en sjenerøs ledning med en lengde på tre meter med roterende feste, noe som gir deg godt med svingrom og fleksibilitet når du står og jobber med krølltangen. Som de fleste av konkurrentene har den automatisk avstengning.

Kun tilgjengelig i én størrelse

Den mest åpenbare ulempen med dette produktet er at det bare er tilgjengelig i én størrelse. Enkelte konkurrenter er tilgjengelige i flere forskjellige størrelser, noe som selvfølgelig er praktisk, siden du da kan velge størrelsen på tangen etter hvor store krøller du vil ha. Pearl CI9532 produseres bare i størrelsen 32 mm, som regnes som en større størrelse.

Pearl CI9532 er testet av Cute Hair Day, som gir den høy karakter. Testeren opplever at tangen fungerer veldig bra, og at den gir håret en veldig fin finish, selv om det ikke nødvendigvis er nyvasket.

Testeren synes at det store utvalget av temperaturer er veldig praktisk, og at tangen gir et godt resultat. Hun gir imidlertid minus for at det bare finnes én størrelse, og for at det da bare er mulig å lage store krøller, selv om de krøllene blir veldig fine.

De høye karakterene denne krølltangen får, og den fine finishen den gir håret, gjør den til vår testvinner.

  • Fin finish
  • Godt sluttresultat
  • Lang ledning
  • Kun tilgjengelig i én størrelse
93

Disse testene har vi gjennomgått

Cute Hair Day - mars 2014
Experttest av Remington Pearl Pro CI9532