0 100 88 1

Test: Remington Pearl CI95 - Spesielt belegg for holdbarhet og hårpleie

Produkt: Krølltang Type: Konisk tang Automatisk avstengning: Ja, 60 min Ledningslengde: 300 cm Makstemperatur: 210 grader Justerbar temperatur: Ja Oppvarmingstid: 30 sekunder

Som andre produkter i Pearl-serien skiller Remington Pearl CI95 seg ut på den måten at den har et keramisk belegg med ekte perlemor, som ifølge produsenten gir krølltangen åtte ganger bedre glid og fem ganger bedre holdbarhet enn krølltenger uten perlemorbelegg.

Vi kjenner igjen flere funksjoner fra andre Remington-krølltenger, for eksempel det digitale displayet og en temperatur som er justerbar mellom 130 og 210 grader. Oppvarmingen tar bare 30 sekunder, og den har en knappesperre som hindrer utilsiktede knappetrykk under arbeidet.

Selve staven er 25 mm i diameter lengst nede og 13 mm lengst oppe. Toppen er for øvrig en såkalt kald topp, slik at du ikke brenner deg hvis du kommer nær den med fingrene.

Kundene er fornøyd

De som har kjøpt dette produktet på NetOnNet, er generelt veldig fornøyd med hvordan det fungerer. Det får mye ros for at det er veldig raskt å varme opp og for hvor bra sluttresultatet er. Noen gir også pluss for knappesperren og for at tangen med sin nokså lille størrelse er enkel å håndtere.

På minussiden opplever noen at staven er for kort for de som har litt lengre hår. En del opplever også at det er veldig lett å brenne seg, og at det har vært vanskelig å lære seg hvordan man kan håndtere tangen på best mulig måte.

  • Rask oppvarming
  • Perlemorbelegg
  • Lang ledning
  • Noen kjøpere synes ikke den fungerer altfor bra på kort hår
88

Disse testene har vi gjennomgått

Netonnet
Kundrecensioner av Remington Pearl CI95