0 100 86 1

Test: Remington MB4110 Stubble Kit - Allsidig trimmer

Prisklasse: Budsjett Batterilevetid: 40 min Ladetid: Ikke oppgitt Klippelengde: Ikke oppgitt Våt/tørr bruk: Ikke oppgitt Display: Nei Medfølgende oppbevaringsveske: Ja

Skjærebladene i trimmerhodet er laget av det Remington kaller avansert titan, og de er også selvslipende. Dette krever imidlertid noe vedlikehold fra brukerens side, ettersom de er selvslipende på den måten at man oljer bladene og kjører maskinen i noen minutter for at bladene skal slipes. Trimmerhodets kam har en justerbar lengde i trinn på 0,2 mm – opp til 5,5 mm.

Ellers følger det med en liten oppbevaringsveske, og begge hodene kan skylles under springen, noe som selvfølgelig letter rengjøringen. Denne trimmeren har en USB-tilkobling på laderen i stedet for en konvensjonell plugg, noe som er praktisk ettersom det gir mer frihet for lading for eksempel på reise.

Kanskje ikke optimalt for lengre strå

Det nettbaserte herremagasinet Ape To Gentleman er veldig glad i dette produktet. De beskriver det som et perfekt verktøy for alle som prøver å oppnå et trendy "stubbete" utseende, og gir det mye ros for de mange valgene du får med utskiftbare hoder og justerbar trimmelengde.

MB4110 får også pluss i margen for at den lades med USB-kabel, noe Ape To Gentleman mener gir mye frihet og fleksibilitet. De mener også at det medfølgende barberhodet fungerer veldig bra, og at trimmeren ligger veldig godt i hånden.

Den får imidlertid noe blandede anmeldelser fra kjøperne. De som ikke liker den, reagerer hovedsakelig på at den ser ut til å ha vanskeligheter med litt lengre hår og ofte "lugger" hvis det ikke er veldig kort stubb.

  • Medfølgende barberhode
  • Kan skylles under springen
  • Nøyaktig justerbar
  • Uten display
  • Noen kjøpere opplever at den "lugger"
86

Beste pris hos: