0 100 90 1

Test: Remington Keratin Therapy Pro S8690 - Beste budsjettrettetang

Utformet for å pleie håret ditt på best mulig måte

Produkt: Rettetang Prisklasse: Budsjett Oppvarmingstid: 15 sek Automatisk avstenging: 60 min Makstemperatur: 230 grader Ledningslengde: 180 cm Vekt: 839 g Roterende ledningsfeste: Ja

Remington har fokusert på hårets oppbygning i designet av Keratin Therapy Pro 8690. Håret består nemlig av keratin, og denne rettetangen har et keratin-keramisk belegg på platene. De tilfører håret keratin under rettingen og gir ifølge Remington håret styrke, glans og bedre beskyttelse.

Platene er såkalt bevegelige plater, som gir et jevnere trykk over håret når du retter det. Tangen har en sensor som registrerer hvor fuktig håret ditt er, og justerer temperaturen deretter for å unngå å skade håret.

Flere temperaturer og rask oppvarming

Det er fem forskjellige temperaturinnstillinger mellom 160 og 230 grader, og tangen varmer seg fort opp; hele prosessen er fullført på bare 15 sekunder. Et digitalt display viser gjeldende temperatur.

Hair Straightener Judge har testet denne rettetangen og gir den høye karakterer. Testeren gir den mye ros for keratinbelegget og mener at dette faktisk fungerer og gir synlige resultater på håret. At den er så rask å varme opp er også et pluss.

Testeren hadde problemer med å finne negative ting å bemerke. Det eneste var at det iblant kunne hende at håret ble fanget i tangen, men dette var tilsynelatende sporadisk, og tangen fungerte bra. En annen ulempe er at ledningen er litt kort.

Samlet sett er inntrykket av denne tangen veldig godt, og den har mange funksjoner til en budsjettmodell å være. Dette sammen med det faktum at den har få negative sider, gjør den til vår testvinner.

  • Hurtig oppvarming
  • Pleier håret
  • Flere temperaturinnstillinger
  • Kort ledning
90

Disse testene har vi gjennomgått

Hair Straightener Judge - januari 2015
Experttest av Remington Keratin Therapy Pro S8590