0 100 89 1

Test: Remington EP7010 - Enkel epilator som likevel klarer seg bra

Produkt: Epilator Prisklasse: Budsjett Antall innstillinger: 2 Antall pinsetter: 40 Korteste lengde: 0,5 mm Strømforsyning: Ledning Våt bruk: Nei Belysning: Nei

Dette er en liten og praktisk epilator som likevel lover et godt resultat. Hodet har 40 pinsetter, og Remington mener at resultatet skal vare i opptil fire uker. Epilatoren kan plukke hår som er så korte som 0,5 mm, og pinsettene har såkalt anti-slip-teknologi for bedre grep rundt hårstråene.

Den drives ikke på noe oppladbart batteri, men kun med ledning. Derfor kan den heller ikke brukes under våte forhold, selv om hodet er avtakbart og skyllbart. Det er to hastigheter å velge mellom, og hodet er vinklet for bedre å følge kroppens konturer.

På samme måte som mange andre epilatorer i denne prisklassen følger det ikke med noe tilbehør, men bare en rengjøringsbørste. Den har heller ingen innebygd belysning, heller ikke dette uvanlig for denne prisklassen. Den har imidlertid en funksjon der epilatoren sakker ned eller slår seg helt av hvis du trykker for hardt mot huden, for å forhindre hudskader.

Ikke noe å skamme seg over
EP7010 får vurderingen 4 av 5 av Good Housekeeping. De beskriver den som en grunnleggende epilator som likevel klarer seg godt i forhold til dyrere modeller. Blant annet fikk den beste vurdering av alle epilatorer God Housekeeping testet når det gjaldt å fjerne hår fra underarmene.

Videre gir de epilatoren ros for sin lave pris og for at den har et smalt hode og færre pinsetter enn dyrere modeller. De mener at dette gjør den enklere å bruke for dem som er uvant med å bruke en epilator. De likte imidlertid ikke at den bare kan drives med en ledning, og at den derfor ikke kan brukes i dusjen eller i badekaret.

  • Godt antall pinsetter
  • Kompakt format
  • Fungerer på de fleste deler av kroppen
  • Ingen innebygd belysning
  • Ikke medfølgende tilbehør
89

Disse testene har vi gjennomgått

Good Housekeeping - december 2015
Experttest av Remington EP7010

Review Loft - juli 2018
Recension av sex epilatorer

Expert Reviews - februari 2019
Experttest av sex epilatorer