0 100 92 1

Test: Remington Advanced Colour Protect CI86X5 - Beste koniske tang

Pent designet og kompetent krølltang

Type: Konisk tang Automatisk avstengning: Ja, 60 min Ledningslengde: 300 cm Makstemperatur: 210 grader Justerbar temperatur: Ja, i fem trinn Oppvarmingstid: 30 sekunder

Remington Advanced Color Protect CI86X5 kan være verdt å vurdere for deg som leter etter en skikkelig pen krølltang. Den har en veldig stilig champagnefarge med svarte gummidetaljer og et lite, digitalt display. Den har fire knapper, som alle er plassert på selve håndtaket.

Den er bare tilgjengelig i én størrelse – 25–38 mm, men dette er tilfellet med flere krølltenger. Makstemperaturen er 210 grader, og tangen har et roterende ledningsfeste. Det er også en innebygd sensor som kan justere temperaturen for å forhindre at tangen overopphetes. For å unngå ulykker følger det også med en varmebestandig vante, og toppen er en såkalt kald topp.

Gir fine, varierte krøller

Denne krølltangen kåres til best i test i en test hos PriceRunner. Testeren gir den mye ros for at størrelsen på tangen gjør det mulig å variere krøllene betydelig. Den får også pluss i margen for at den er lett å bruke, og for at den har et digitalt display.

Det er veldig få minuspunkter, men testeren reagerer imidlertid på av/på-knappens plassering. Denne sitter på et sted som ifølge testeren gjør det litt for enkelt å komme borti den og slå av tangen under bruk.

  • Pen
  • Overopphetingsbeskyttelse
  • Roterende ledningsfeste
  • Merkelig plassert av/på-knapp
92

Disse testene har vi gjennomgått

PriceRunner - november 2019
Experttest av elva locktänger