0 100 95 1

Test: Reima Stavanger - Beste mellomklassedress

Testvinnende favoritt

Produkt: Vinterdresser Prisklasse: Mellomklasse Materialer: Polyester, polyamid, polyuretan Knepping: Glidelås, knapper Alder: 18–36 måneder Størrelser: 92–140 Pusteevne: 8 000 g/m²/24t Vannsøyle: 12 000 mm Avtakbar hette: Ja Fotstrikker: Ja Vann-/vindtett: Ja Reflekser: Ja

Reima Stavanger er en veldig populær barnedress med flere praktiske egenskaper. Den har i henhold til Reimas egen skala de beste mulige egenskaper med hensyn til vanntetthet, pusteevne og slitestyrke. Den har også alle andre egenskaper man kan forvente seg, for eksempel reflekser, fotstrikker og reflekser.

Fotstrikkene er for øvrig laget av silikon for å være mer slitesterke og kan også tas helt av. Passformen i ermene kan justeres med strikker, og også midjen kan justeres. Det er to lommer med glidelås, og dressen er tilgjengelig i størrelser fra 92 opp til 140. Praktisk nok kan dressen kjøres i tørketrommelen etter vask.

Veldig bra vannavvisning

Reima Stavanger får middels høye karakterer av Testfakta. De roser den for rivestyrken og hvor vannavstøtende ytterstoffet er. I vår egen test får den mye ros, blant annet av de nevnte grunnene, men også fordi den holder barnet varmt uten at det blir svett, og for den gode passformen.

Det som trekker ned karakteren hos Testfakta er vanntettheten; de mener blant annet at dressen ikke er tett i skuldersømmen. De gir heller ikke mer enn middels høy vurdering av dressens pusteevne. Best i test gir minus for at den kunne hatt flere og større reflekser.

  • Meget god vannavvisning
  • God slitestyrke
  • Holder varmen godt
  • Kunne hatt flere og større reflekser
  • Tvil om pusteevnen
95

God pris hos: