0 100 88 1

Test: Primus - Fargeglad termos med praktisk lukking

Prisklasse: Budsjett Volum: 0,75 liter Materiale: Rustfritt stål Varmebevaring: Ikke oppgitt Kuldebevaring: Ikke oppgitt Diameter: 8,6 cm Høyde: 26 cm Vekt: 506 g

Termosen fra Primus er en såkalt dobbeltvegget vakuumflaske, og begge veggene er laget av rustfritt stål. Termosens overflate er pulverlakkert og er tilgjengelig i en rekke fargerike alternativer, for eksempel grønt, gult og rosa.

Korken er en type pop-up-kork som Primus kaller ClickClose. Å holde flasken ren er ikke noe stort problem, da den kan vaskes i oppvaskmaskin.

Korken imponerer

Icakuriren har både gode og dårlige ting å si om denne termosen. De er veldig imponert over korken, som de mener er veldig lett å åpne og lukke. Også det faktum at det er mulig å vaske termosen i maskin, trekker opp karakteren, samt at den er enkel å helle fra.

En ting testeren hos Icakuriren ikke liker, er at termosen ifølge henne er litt for stor til at du kan holde den med en hånd hvis du har normalstore hender. Denne termosen får heller ikke mer enn gjennomsnittlig gode resultater på hvor godt den holder temperaturen på innholdet.

  • Praktisk kork
  • Kan vaskes i maskin
  • Lett å helle fra
  • Bør ikke vaskes i maskin
  • Noen kunder stiller spørsmålstegn ved korkens kvalitet
88

Disse testene har vi gjennomgått

Icakuriren - februari 2013
Experttest av tio termosar